Överraskning en tidig morgon i Sydney!

Jag gillar ju att foto. Speciellt på morgonen. Så naturligtvis ville jag i morse ta bilder på Operahuset här i Sydney. I soluppgång!

Vid sjutiden hör jag plötsligt hysteriska vrål från andra sidan av Circular Quay. Vad är det som händer? Skriken blir högre och högre! Kan det vara någon skola som harmaj10 Usher samlat alla elever för någon aktivitet så här tidigt?
Jag promenerar över till den andra sidan av hamnen och ser att den amerikanska hip-hopstjärnan Usher just ska spela in en musikvideo i soluppgången med Operahuset i bakgrunden.
Bara specialinbjudna gäster, jättelika långtradare med utrustning, avspärrningar, hundratals poliser, TV-kameror överallt, journaliser och pressfotografer och alla obligatoriska limousiner. Med andra ord – totalt hysteriskt! Klockan sju på morgonen! Men kul att få uppleva.

Kolla in en av låtarna han gjorde här: http://www.youtube.com/watch?v=QPm25m8DZpA

Comments are closed.