Böcker inför sommaren …

Har slagits av hur många som suttit bredvid mig på flyg de senaste två månaderna med läsplattor. Vid er par tillfällen har jag lite skeptiskt bett att få titta på dem, känna på dem och försöka avgöra om jag verkligen skulle kunna plöja en bok via en läsplatta.

20100501 (12)Jag har nu tagit klivet! Det har visserligen underlättats av köpet av en iPad i NYC för ett par veckor sedan. men ändock. Det känns som om jag nu fullt ut tillhör den nya generationen!

Plöjde redan igår (istället för det urtråkiga Euroschlagerspektaklet), och det känns bara bra. Inga trötta ögon och inmga störande reflekser. Första bokan? Jo, det blev “Outliers” (efter tips från Rowan Melrose, CEO, Brisbane, Australien). Känns som en riktigt bra första iPad-läsplatte-bok!

Vill Du ändå håller Dig till pappersformatet i sommar finns här tips om hur Du kan spara pengar:
http://www.dn.se/ekonomi/din-ekonomi/billigaste-lasfesten-1.1113559

Comments are closed.