Vad tycker ni om min hemsida / blogg?

Visst känner Du igen Dig? Efter avslutad middag på restaurangen frågar servitören / servitrisen “Smakade allt bra”?
Och vad svarar vi? Jo, så gott som alltid “Ja, tack”. Och det även om det kanske inte riktigt var i linje med våra förväntningar. Vad som dock händer i det senare fallet av en typisk “säljare – köpare – situation” (inte minst när det i dagsläget finns, inte bara i restaurangbranschen) ett i stort sett outtömligt antal mycket kompetena aktörer / säljare, är att vi väljer att inte besöka den här restaurangen igen. Och det utan att restaurangen nåtts av våra kritiska synpunkter!
Det här händer tusentals företag varje dag, och det är ett av de starkaste skälen för att systematiskt arbeta med strategiska kundkartläggningar (läs gärna mer på min hemsida under rubriken Fact Based Management). För när man nås av ett välgenomarbetat underlag, som man kan besvara anonymt, har det visat sig att det ges en rättvisande feedback.

Så det är precis vad jag gjorde avseende Din / er syn på min hemsida och blogg!

Stort tack för all värdefull återkoppling! När jag tidigare i somras tillskrev er och använde 3Ss utmärkta verktyg SurveyTool(TM) (www.3s.se) och bad om feedback på min hemsida / blogg hade jag inte räknat med att så många skulle bidra med synpunkter, idéer och kommentarer. STORT tack!

Jag lovade återkomma och berätta om resultatet. Sagt och gjort! Så här upplever ni min hemsida / blogg:
1. intressant91% tycker att min hemsida / blogg är intressent!

91% har gett “betyget” 4 eller 5 (skala 1-5) vad gäller helhetsintrycket.

88% tycker att den känns aktuell och 84% säger att den känns spännande.


88%
anser att innehållet på min hemsid / blogg är mycket användbart.

2. Bild1 användbar
Nästa 60% besöker min hemsida varje vecka och så många som 56% säger att man ofte eller ibland länkar det jag skriver vidare till en kollega eller bekant. Kul att höra! 

Vad tycker ni att jag skall utveckla ytterligare? Några av de saker som kommit upp är:
– fler bilder
– “case studies”
– utveckla hemsidan mot att bli mer “levande” (som boggen).

Några citat:
“Välldigt aktuellt och bra broggar du finner externt ifrån. Detta i kombination med egna bloggar och erfarenheter gör det sammanlagda intrycket mer intressant”
“Som helhet känns aktuellt och tänkvärt”
“Trevlig och givande information. Den enda blogg jag går in på”
“Forsätt mata på det dyker alltid upp många bra saker”

Återigen, STORT tack för alla värdefulla synpunkter!

// Johan

Comments are closed.