Dags att lämna Bangkok …

Reser sent i kväll hem från ett stekhett Bangkok.

Kan summera en mycket bra arbetsvecka här borta. Möjligheterna att inom det närmaste året etablera ett 3S-kontor (www.3s.se) här borta har ökat markant och ett par intressant projekt initierades precis som planerat (bl.a. med Bed Supper Club).

Slås dock igen av bristerna i infrastrukturen i den här 12 miljonersstaden. Igår blev jag felkopplad tre gånger via mobiltelefonen och det tog 1 timme och 35 minuter att ta mig ett par kilometer till ett middagsmöte. Men det finns ju värre saker i livet, eller hur? Som vanligt kompenseras störningarna av den fantastiska vänligheten. Vilken tillgång för Thailand!

Det blev inte mycket tid över för fotografering den här gången. Men om Du är intresserad har jag lagt upp några kort här.

Trevlig helg,
Johan

Comments are closed.