Positiv kundupplevelse

Efter min senaste upplevelse av kunservice på bottennivå (Kronans Apotek, läs mer nedan) känns det bra att få berätta om dagens upplevelse som speglar motsatsen till Kronans Apotek. Dessutom visar den hur kundservice inte alls behöver handla om CRM-system och strukturer. Istället handlar det om varje enskilds medarbetares inställning och beteende. Varje dag!

Står i ösregnet, med min nyopererade axel i ett axellås, och väntar på bussen till sjukgymnasten. Blött, kallt och allmänt eländigt.
Dörren öppnas och chauffören säger genast: ”ta den tid du behöver att sätta dig innan jag startar bussen” (så farbror inte trillar med sin sargade axel:) )
När det sedan, några hållplatser senare, är dags att kliva av vänder han sig om mot mig och frågar om jag behöver hjälp. Jag svarar att det går bra utan hjälp men tackar honom för vänligheten.
”Det är det vi är till för mannen” svarar han!

Snyggt SL! Hoppas på fler positiva kundupplevelser framöver.

Comments are closed.