Oas i ett hektiskt Bangkok!

Det finns många okända sevärdheter i Bangkok.

Här följer ett av många:
Under Saphan Taksin-bron (på andra sidan floden sett från Saphan Tkasin sky-train station) ligger en härlig liten park. Här präglas livet, och då speciellt tidiga morgnar och på kvällarna, av det speciellt folkliv som karaktäriserar så många asiatiska parker. 091217  PS utegyn small BLOGGHär kan du uppleva fotboll, tai chi, vollyboll, walking, jogging, gymnastik, workout, yoga och ett par mycket speciella former av fotboll med den typiska flätade lilla träfotbollen som bara finns här i Asien (säljs dock som prydnadsföremål på IKEA!).

Här finns också ett otroligt coolt utomhusgym. Kostar ingenting och är verkligen “back to basic”.

Parken stänger kl. 20.00. Du tar dig hit med den lilla färja som går från piren rakt under sky-trainstationen. Turen kostar 3 bath (70 öre) och tar 2 minuter. Enjoy!

Comments are closed.