Vad söker vi efter på Internet? Fakta på bordet!

imagesarah palin jan10Det som intresserade världen mest under 2009 var inte den krfatigt försämrade ekonomin (vilket kanske många av oss i “ekorrhjulet” trodde) utan istället Michael Jacksons död. I alla fall om vi får tro på Google. Eller kanske Googles position att verkligen bedömma vad som intresserar världen.
I alla fall, Google har släppt listan på vad som var det mest eftersökta under 2009.ledger jan10
Och det kan kostateras att celebriteters dragningskraft kvarstår. Två på listan blev tidigare Alaskaguvernören Sarah Palin. Däremot har president Obama försvunnit från Top 10 under 2009. Andra som tappat “sökmark” är Amy Winehouse och Heath Ledger. Ny på listan är bl.a. “Twilight”

En indikation på att fjolåret var ett tufft år kanske speglaas av att ord som “coupons” och “unemployment” inom kategorin Finans.

Comments are closed.