Vad hände med den försvunna flickan i Bangkok?

Klockan är 05.45 på måndag morgon. det är fortfarande kolsvart ute och termometern visar minus fem grader här i Duvbo / Sundbyberg.

Kontrasterna med Bangkok är enorma vad gäller allt (storlek, klimat, kultur, tempo, affärsklimat, m.m.)!  Även om det alltid är skönt att komma hem igen saknar jag temport och den internationella atmosfären där borta.

När jag öppnar mailboxen ser jag till min glädje att min affärskontakt meddelat mig att han bekanmt funnit sin saknade dotter!! Visst är det fantastiskt? Vilken härlig start på dagen!

5 Responses to “Vad hände med den försvunna flickan i Bangkok?”

 1. Ulf Björklund Says:

  Otroligt! Men det har hänt. Fantastiskt!

 2. jörgen oom Says:

  Johan!

  How come she was there? How did her father find her when he got ther? Please tell a little more! Don´t leave a good story untold, please!

  Jörgen

 3. admin Says:

  Will try to get some more information …

 4. Jesper Says:

  Johan, inser du vad du gjort för de här två personernas liv? Jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle kännas om samma öde inträffade för mig. Otroligt, och man kan känna tröst i en värld som känns hård att sådant här faktiskt händer.

 5. Karl Mikael Says:

  Fantastiskt! Vilken enastående historia!