Det kommer mer, eller fler …

Enligt Gartner Group (den 26 april 2011) kommer det under resten av året att lanseras:
– 250 nya smartphones
– 200 nya surfplattor

Enligt samma källa sålde de kinesiska lågprisbolagen 357 miljoner mobiltelefoner förra året.

Det går fort nu!

Carolina Milanesi, mobilmarknadsanalytiker på Gartner, säger följande om mobiltelefonmarknaden:
“De snabba förändringarna visar vilken nyckfull marknad det är”
Sant! Men det gäller de flesta marknader idag. Och det blir bara “värre” för varje dag. Och utmaningarna att hänga med blir allt större. Och så kraven på ett effektivt ledarskap. På alla nivåer. Läs gärna mer här

Hänger Du och Din organisation med i utvecklingen, både vad gäller den nya tekniken och de allt snabbare förändringarna i kundernas preferenser, köpvanor och beteenden? Driver Du verksamheten baserat på “Management By Hope” (jag hoppas att att vi ligger rätt) eller baserat på “Fact Based Management”? Läs mer om detta här … och på 3S hemsida

Comments are closed.