Dagens föreläsning i Gävle

Tillbaka i Stockholm och kontoret för att summera en mycket intensiv, spännande och utvecklande vecka.

Försöker som vanligt på fredagen ta ett par minuter och tänka igenom:
– Vad är det bästa som hänt under veckan?
– Vad har jag lärt mig av detta?
– Identifiera något som känns mindre bra under den gångna veckan.
– Vad har jag lärt mig av detta?

Ingen “rocket science”, men ungefär som de flesta idrottsmän gör efter varje match, tävling eller mästerskap.

Avslutningsvis vill jag tacka den stora, engagerade och positiva publiken på morgonens föreläsning i Gävle. Då jag ju bara gör ett fåtal föreläsningar / år känns det extra kul när det kommer så många positiva kommentarer både direkt efter föreläsningen och sedan löpande under dagen på telefon, mail och sms. Stort tack! Och tack till Johan dahl och hans kollegor på MIX (Marknadsföreningen i Gävleborg) för ett toppenarrangemang.

Teevlig helg!

One Response to “Dagens föreläsning i Gävle”

 1. Ulric Jansson Says:

  Hej Johan, sällar mig till hyllningskören och tackar för en bra start på fredagen.
  Vi i MiX styrelse får ett svettigt jobb att toppa detta! Åker själv till China i affärer nästa vecka och
  ska verkligen tänka på det du pratade om i morse.

  Vänligast,

  /Ulric Jansson
  v Ordf MiX Gävleborg