Thai Airways och bristande kundservice

Sällan har jag fått så många kommentarer, inlägg och frågor som när jag för ett par veckor sedan (läs mer här) berättade om hur Thai Airways hanterade min situation med ett kraftigt skadat bagage.

Jag kan konstatera att alla haft en samsyn i frågan avseende:
1. Thai Airways beteende är ett exempel på urusel kundservice!
2. Man borde ändra sitt beslut omgående!

“Thai bör skämmas ordentligt. Har aldrig upplevt att något flygbolag haft sådan “policy” om man nu kan kalla den för policy. När och om du kan – byt till Singapore Airlines eller Cathay Pacific (tyvärr inte lika smidigt om man har ARN som hub.”
“Kasst! Verkar dock vara olika från gång till gång då, för mig tog det tio minuter på Arlanda och sen hämtade jag ut en helt ny väska på posten någon vecka efter, som dessutom var värd mycket mer än vad jag ens betalade nypris för min. : )”
“Helt otroligt dåligt. SAS förstörde min väska en gång, då fick jag en helt ny samsonite på plats, omg. Men det kanske är därför kom är konkurs mässiga. Lycka till”

Många har undrat hur det gick till slut?
“Visst har väl Thai Airways, när man inser vilken trogen kund du varit och vilka mycket stora volymer resor du lagt hos dem under flera år, valt att ersätta det skadade bagaget”?
Och det är anledningen till min uppföljning.

Svaret är att Thai Airways stog fast vid sitt beslut att reducera min ersättning. Jag fick inte ens ett svar på min förfrågan från den aktuella handläggaren på Thai Airways.

Ärendet är avslutat.

Comments are closed.