Kom igång med er mötes-evolution!

Tänk om vi kan beskriva våra möten så här istället:
“Mötet är en tillfällig samling människor som alla aktivt tar eget ansvar för att tillsammans arbeta mot att uppnå ett tydligt syfte och mål.”

Under vår serie med frukostseminarium det senaste året har vi stött på många som undrar hur de kan få sina möten att fungera bättre, kännas roligare och bidra mer till organisationens framgång.

Finns det enkla tips och trix? Kan vi ta ett helhetsgrepp? Om vi blir bättre på möten, hur hjälper det oss? Vart börjar vi och hur? Frågorna är många och som tur är finns det lika många svar.
logo
Tillsammans med gr8meetings och Meetmarket har vi på 3S kartlagt möteskulturen i organisationer som Hyresgästföreningen, Cryo AB, Riksbanken, IF Metall, Cale, Täby Kommun och Scandic Hotels med flera.

Med år av erfarenhet från dessa projekt och kunskap hämtad från verkligheten känner vi väl till fallgroparna och hindren – och framförallt; vi vet vad som fungerar och hur man kan nå stora förbättringar på kort tid med små insatser.

När vi har berättat om dessa erfarenheter vid föreläsningar och seminarium har många frågat om vi kan komma ut till deras organisation och inspirera ledning, chefer och medarbetare.

Så vi bestämde oss för att få ihop våra kalendrar och ge ett antal organisationer möjligheten att komma igång med sin mötes-evolution med vår hjälp under första kvartalet 2015.

Boka ett av tio tillfällen
Under perioden januari till april har vi totalt 10 möjliga tillfällen där vi kan hjälpa er organisation rulla igång kugghjulen och få snurr på era möten.
Vårt erbjudande gäller vid bokning innan årsskiftet och ni har två möjligheter som ni kan läsa mer om nedanför.

Ta chansen och kom igång med er mötes-evolution undeer 2015!
Läs mer här!

Comments are closed.